PRODUKTE DHE SHERBIME

 
 

Tek ne do të gjeni jo vetëm shërbim profesional dhe të specializuar IT, por dhe support maksimal kurdo që ju nevojitet

 
 

Ne ju ofrojmë:

coding

SHERBIME IT

Ne j’u ofrojmë çdo shërbim IT që j’u dëshironi, pavarësisht nëse jeni një biznes apo individ, duke u përpjekur t;ji japim zgjidhen më të mirë të mundhsme në një kohë sa më të shpejtë.
 
 
server

NDERTIM SERVER ROOM

Të dizenjosh një dhomë serverash duhet të marrësh parasyh një sërë faktorësh, duke përfshirë kushtet e ambjentit,pajisjet e nevojshme, dhe jo vetëm, për të cilat ne kujdesemi më së miri.
virtual-private-network-vpn

KONFIGURIME INFRASTRUKTURE NETWORK / VPN

Ne ofrojmë konfigurim të plotë dhe trajnim për të suportuar instalimin e infrastrukturës së rrjetit. Teknikët tanë do të punojnë me IT tuaj për të integruar produktet tona me infrastrukturën ekzistuese të rrjetit.

Disa nga produktet tona:

21703036_shover
21703036_shover
21703036_shover
21703036_shover